Снимка: Ройтерс
fallback

Повечето смартофни на Apple се появяваха на бял свят през юни, по време на световната конференция за разработчици на компанията.

През 2011 г. обаче iPhone 4S бе пуснат на пазара през октомври. Редица издания сега спекулират, че и новият смартфон ще бъде показан също през октомври.

Последната подобна новина идва от източник от отдела по човешки ресурси във фабриката на Foxconn в Китай. Служителят на Foxconn е заявил пред репортери от южнокорейския всекидневник Maeil Business Newspaper, че току-що компанията е получила поръчката, а телефонът ще се появи на пазара през октомври.

Въпреки че източникът на тази информация не е съвсем надежден, Wired оценява шанса това да се случи наистина на 50%.

Според анализаторите от Topeka Capital Markets не е изключено следващият модел iPhone да бъде с цял корпус, по подобие на лаптопите MacBook. Анализаторската компания базира предположенията си на информация от доставчиците на компоненти в Китай и Тайван.

Тя твърди освен това, че производството на някои части за новия телефон на Apple ще започне през юни, което съвпада с евентуална премиера и старт на продажбите през есента. От Topeka Capital Markets прогнозират и по-голям диагонал на дисплея на смартфона от 4-инчовия екран на сегашния модел, както и включването на LTE 4G възможности.

Източниците на азиатския пазар твърдят още, че Apple продължава да работи по версия на iPad с по-малък дисплей (7,85 инча) и резолюция 1024 х 768 пиксела. Все още обаче не е ясно дали и кога подобно устройство може да се появи на пазара.

Още новини за джаджи четете в Investor.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Васила

преди 12 години

Абе кой *** пише такива неща?"Въпреки че източникът на тази информация не е съвсем надежден, Wired оценява шанса това да се случи наистина на 50%."Ами много ясно, че е 50%.. или ще се случи или няма. Браво!

20

бай Шано

преди 12 години

а и да не забравя нокията С6-01 ми допадна доста до момента в които реших да пробвам 8-те Мрх и се оказа че старата нокия с 3.2 ги прави по добри щото има авто фокус ---та много се омазаха финландците ,за жалост

19

бай Шано

преди 12 години

ползвам 4-ката от 3 месеца и истината е че е много балансиран нито е светкавичен нито се бави ,НО сравнен с нокията която имах ,не е хич удобен снимките и видеотата ти ги слага в обща папка и като станат 1000 *** ги търси ,докато нокията ми ги групира автоматично по месеци и по заснети и такива които съм получил и да не говорим че камерата няма никакви опции (освен ако не си намериш app)---- а да, и винаги трябва да пишеш с пълната клавиатура нещо което на моменти е много трудно

fallback