Снимка: Reuters
fallback

Поредна инициатива за връщане на потребителите към някогашния лидер при смартфоните BlackBerry предприеха от телекомуникационния гигант Research In Motion, предава Ройтерс.

Компанията стартира бета-версия на нов онлайн продукт за мобилното устройство, който ще позволява съхраняване и споделяне на музикални файлове. 

Още от днес приложението BBM Music може да се пробва от клиентите в САЩ, Канада и Великобритания, а до края на годината ще бъде достъпно в пълната си версия в целия свят. 

Срещу 4.99 долара на месец BBM Music ще дава възможност на клиента да избира листа от 50 песни в своя лична онлайн библиотека. Парчетата, от които може да избира, са подсигурени от някои от най-големите музикални компании като Universal Music Group, Sony Music Entertainment, Warner Music и EMI.

Това, което привлича вниманието към BBM Music обаче, е възможността да се „сприятеляваш” с други потребители на услугата и по този начин да получиш достъп и до техните 50 песни. 

Освен това всеки месец се разрешава подмяната на 25 парчета с нови, като преди това настоящата листа с музикални файлове може да бъде свалена от сървъра директно върху паметта на самия BlackBerry-телефон. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

brerra

преди 13 години

Мога само да кажа, че BB е направено за работа, а не за развлечение. Това е БИЗНЕС платформа. Поради тази причина голяма част от приложенията са платени, което не се харесва на потребителите. Аз лично не бих сменил BB за IPhone.

21

maneff

преди 13 години

Браво! За андроид (който е поне 2 пъти по-евтин) го има БЕЗПЛАТНО (и то не едно такова приложение, ами десетки) ;)

20

БъгБери

преди 13 години

:)))))

fallback