Снимка: Getty Images/Guliver Photos
fallback

След като се превърна в истински хит за притежателите на iPhone, програмата за провеждане на телефонни разговори и изпращане на sms-и без пари вече е налице и за притежателите на смартфони с Android.

Само за 7 месеца в онлайн магазина на Apple приложението Viber е свалено милиони пъти, като активните потребители към момента наброяват 12 милиона души.

Viber не изисква регистрация, а за да функционира, му е необходима 3G или WiFi връзка с интернет. Освен това автоматично прехвърля номерата, записани в апарата.

Тези от контактите, които също разполагат с Viber, могат да бъдат избирани напълно безплатно. Текстовите съобщения до тях също са безплатни.

Във версията за Android ще има и няколко нововъведения, сред които и възможността Viber да бъда посочен като основен избор при провеждане на телефонни разговори.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

saseda

преди 12 години

Не е чист скайп, защото звъниш на мобилния телефон на човека, а не на скайпа му! При скайпа, ако не е вътре, няма как да му звъннеш, до като тук щом веднъж е инсталирал програмата тя си е активна (освен, ако нарочно не я "убиете") и му звъниш на човека.А може и sms да му изпратиш на GSM -а ;)

8

Лумпи

преди 12 години

Еми то това си е чист скайп ако питате мен :D

7

saseda

преди 12 години

Аз току що си я дръпнах през телефона от маркета. Просто пишеш Viber в търсачката на Андроид -а и ти я намира, в началото е.Значи за да се обаждам на някой и да му пращам sms безплатно, трябва и той да си е инсталирал програмата?

fallback