Снимка: Getty Images/Guliver Photos
fallback

Набиращият все по-голяма популярност iPad беше обявен за „Джаджа на годината” в класацията на мъжкото списание Stuff. Освен това таблетният компютър беше отличен и в категорията „Любима джаджа на читателите”.

В тези категории продуктът на Apple се справи с конкуренцията на Amazon Kindle, Sky 3D, Sony Playstation 3 и много други.

За „Иновация на годината” пък беше определена революционната гейм-технология на Майкрософт „Kinect”, която позволява на потребителите да играят на своя Xbox без необходимост от джойстици и допълнителни приспособления. „Kinect” дава възможност за лицево разпознаване и следва всяко движение на тялото.

Годишните технологични награди на сп. Stuff се определят от експертно жури и чрез гласове на читателите. 14 са за експертите, за 3 гласуват потребители и читатели.

iPhone4 беше избран за „Мобилен телефон на годината”, а за Sony останаха общо три отличия – за фотоапарата NEX-5, за блурей-плеъра BDP-S570 и за телевизора на годината HX903.

„Компютър на 2010” пък стана Alienware M11x. В света на игрите за №1 беше избрана Call of Duty: Modern Warfare 2, която беше предпочетена пред заглавия като  God of War 3, StarCraft 2, Uncharted 2: Among Thieves и Super Mario Galaxy 2.

Електрическият автомобил Honda CR-Z пък спечели в категорията „Екоджаджа на годината”. От Stuff подчертават, че CR-Z е един от най-малко замърсяващите атмосферата автомобили в света.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

52

Arhimed

преди 13 години

никой не ви задължава да купувате или използвате продукти на Apple.има обаче голяма вероятност вашия компютър да е проектиран на Mac ;)

51

Анонимен

преди 13 години

Ipad и Iphone са абсолютни ***, далеч от последните нововъведения в технологиите. Простаците обаче са много, а Стив Джобс печели от тях :-)))

50

Смешни iЗомбита

преди 13 години

Евала на Стив Джибс ! Толкова зомбита си е направил, че и iAko да им прeдложи, ще го купят за 1000 долара и с наслада ще го излапат :)

fallback