Сайтът Snimka.bg, предоставящ възможност за публикуване на снимки онлайн, вече има над 200 хил. снимки. Те са разпределени в близо 11 хил. албуми от над 8 100 автори. Това е уникално постижение за подобен вид сайт, стартирал едва преди седем месеца.

„Радваме се, че за толкова кратко време www.snimka.bg  отчита такава голяма посещаемост и интерес. Ние ще продължим да правим подобрения по функционалността с цел още по-лесно използване от потребителите. Едно от най-новите неща, които предвиждаме, е възможност за отпечатване на снимките на хартия“, коментира Любомир Леков, изпълнителен директор на групата Инвестор.БГ, част от която е сайтът Snimka.bg.

Snimka.bg предлага бърз и лесен начин за изпращане на снимки на близки и приятели, както и за връзка с автора на съответния албум или снимка. Регистрацията в www.snimka.bg e безплатна, а всеки потребител разполага със 128 MB място за снимки и албуми.

Албумите могат да бъдат лични или публични, като има възможност и да се правят коментари към всяка фотография. Също така всяка снимка може да се изпраща под формата на електронна картичка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase