Театър на сетивата София представя най-новото си творение - сетивния спектакъл-лабиринт "Мета лично". Представлението се разгръща на територията на ОКИ-Културен дом “Красно село”, където се игра и бутиковият спектакъл на колектива “Бял лист”.

"Мета лично" спектакъл за взаимодействието и синергията между елементите на една колективна мета-Аз личност в лицето на творческия екип на театъра,  която твори и излъчва хармония в един непрекъснат процес на съзидание, естествен колкото дишането.

Къде започвам Аз и свършват Другите? При границите на телата ли? И има ли Други изобщо?

Това е спектакъл-изследване на границите, на тяхната природа и тяхната пропускливост. Границите между вътре и вън, между видимо и невидимо, между делнично и съкровено. Това е спектакъл-опит за докосване до безграничното, което може да се окаже мета лично.

Представлението е следваща стъпка в биографията на Театър на сетивата, целящо да разшири сферата му на действие, както и средствата за въздействие като използва синергията, създадена при срещата на различни творчески професии в рамките на креативно-изследователския процес. Чрез него творците изследват възможността за генериране на нови наративи при взаимодействието на млади и утвърдени сценографи с артистите от екипа на Театъра, в контекста и пространството на една пълна с необичайни възможности сграда – ОКИ Културен дом - Красно село.

В последните години в работата на Театъра на сетивата се засили тенденцията процесът на подготовка и изграждане на всеки следващ спектакъл да бъде преживяван като също толкова значим и важен, колкото и самият спектакъл.

"Нашето изкуство става нашият живот и нашият живот се превръща в изкуство. Проектът "Мета лично" без съмнение е следващият етап от пътя ни в тази посока", разказва Михаил Димов,творчески директор на Театъра.

Спелтакълът "Мета лично" може да бъде видят на ​​12, 13, 19 и 20 април от 18 до 21 ч.

Редовната цена на билета е 100 лв. на www.sensorytheatresofia.com,

През спектакъла се преминава индивидуално, като е необходимо предварително запазване на час за влизане в лабиринта!

Продължителност: 90 мин.

Какво е театър на сетивата?

Театърът на сетивата представлява интерактивен и site specific спектакъл, който лично и директно потапя публиката в случващото се, превръща я в главен герой на артистичното взаимодействие и активира всичките й сетива. Театърът на сетивния лабиринт е съвременен творчески ритуал, съкровено преживяване и тайнство, случващи се колкото във външния свят, толкова и на екрана на собственото ви съзнание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase