Снимка: БГНЕС
fallback

Внезапно на 60-годишна възраст почина актрисата Елена Начева - съпруга на Кръстьо Лафазанов. Тъжната вест бе съобщенавъв Facebook  от групите "Кабинет по Смехотерапия проф.д-р Елена Начева" и "Кабинет По Смехотерапия Лафазанови".

Елена Начева е родена в Бургас, била е съученичка на Петя Дубарова. С Кръстьо Лафазанов се запознава във ВИТИЗ и двамата сключват брак докато са в трети курс в Академията. Имат две деца - син и дъщеря.

Дебютът й на сцената е в "Чувалът с картофи" в Кукления театър в Добрич "Дора Габе", а в киното за първи път се появява във филма "Забранено за възрастни". Работи и в Народен театър "Иван Вазов".

От публикацията става ясно, че Елена Начева е починала на 24 септември.

"Нашата скъпа Елена пое по Небесния път", написаха нейни близки.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 1 година

Преди малко прочетох в новия брой на "Уикенд", че дамата е починала вследствие на съвсем друго заболяване, с което се е борила 5 години. Бог да я прости. От няколко часа вестникът е вече по павилионите, който се интересува, може да прочете там.

16

Ямболски цървул

преди 1 година

Съболезнования.

15

Lina

преди 1 година

До 13 .И аз имам такива познати лекари , с абсолютно същото мнение. За съжаление доста хора не ги чуха. Късно.Нищо - как беше " Секи Сам си ПреЦеня ". Но доста хора паднаха ( буквално).

fallback