Снимка: София Моно Приказката продължава

Дванадесетото издание на театралния фестивал "София Моно Приказката продължава", който по традиция се провежда в уютния парк на "Военна академия - Г.С.Раковски", тази година ще се случи от 11 до 31 юли.

Събитието ще стартира официално с уникална Седмица на Камен Донев, която ще продължи от 11 до 15 юли. Тя ще вклюва пет невероятни вечери със страхотните спектакли на актьора.

Сред тях ще е софийската премиера на “УЮТ” и “МАРТИН, ДАНЧО И МАЙКА ИМ” по текст на Камен Донев, в изпълнение на актрисата Албена Колева.

Премиерен за сцената на "София Моно приказката продължава" ще бъде и моноспектакълът "Плач на ангели" с участието на друг любим актьор - Христо Мутафчиев. Талантливият Димитър Живков ще представи за първи път и постановката под негова режисура – "4 жени без 4 G", която е реализирана с трупата на казанлъшкия драматичен театър.

"Театър 199" ще се включи в събитието със спектакъла "Хаос" на реж. Марий Росен и с участието на Йоана Буковска-Давидова, Елена Атанасова и Радина Думянин. Нашумелият актьор Алексей Кожухаров ще се включи за първи път в програмата на театралното събитие с цели две постановки, а "Пощенска кутия за детски приказки" ще е за най-малките фенове на фестивала.  

В дните на фестивала пред входа на Военна академия (бул. "Евлоги и Христо Георгиеви"), където е и входът към театралната сцена, ще бъде отворена Мобилна билетна каса. Тя ще работи от 19.00 – до 21.30 часа.

 

Коментари Напиши коментар

4

Щерю

преди 2 месеца

Мустакат опосум...

3

Анонимен

преди 2 месеца

Камене ,това Не е Театър , а театрална чалга -хвана вълната на "демократичното" изпростяване на народа и стана милионер с монолози,тъпотии и халтурии -тарикат,хитрец,бизнесмен, Но Не и Актьор !

2

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя е страхотен некадърник.