Снимка: БГНЕС
fallback

Днес казваме "последно сбогом" на световноизвестния оперен певец Камен Чанев, който почина преди 2 дни на 56-годишна възраст след боледуване от COVID-19, предава БНТ.

Oще по темата

Камен Чанев е най-успешният български тенор с международна кариера. Той беше солист на Националната опера, както и на Пражката.

Поклонението започва след час във фоайето на операта в Стара Загора. Световноизвестният тенор ще бъде погребан в двора на митрополитския храм "Свети Димитър" в Стара Загора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 3 години

Директорът на опера Стара Загора прекалено много неща беше замислил за месец Ноември и едно от тях беше Отело, но според мен трябваше за 2 седмици операта да затвори - прекалено опасна беше ситуацията, а май именно на Отело се е заразил Камен Чанев.

15

Радка Илиева

преди 3 години

Отиват си млади хора и хора в разцвета на силите си. Всеки, който има желание може да инвестира в здравето си. Колежка сподели: И двамата ми родители имаха Ковид 19. Посъветвах да спрат животинските храни. Започнаха да вземат млада гъба рейши 3 X 2 мер.л.+ Кордицепс 3 X 1/2 мер.л. в продължение на 1 седмица. И при двамата не се разви кашлица или затруднения с дишането, нито загуба на вкус и обоняние, но вдигаха температура, имаха главоболие, отпадналост. Добавихме Андро Г 3 X 2 капс. Свалиха тем

14

Анонимен

преди 3 години

Тоя за първи път го чувам. Сигурно и медал ще му дадат

fallback