fallback
 
Голямата сцена на Сатиричния театър се превърна в арена на импровизацията. Необичайната пиеса, наречена "Импровизирай това", няма автор и режисьор. Няма герои, няма предварително написани реплики.
 
"Идеята е, че това е едно импро-шоу. Ние правим една пиеса, като ситуации и сюжети се създават на момента и за да сме сигурни, че това е така - взимаме предложения за сцени от публиката", обясни актьорът Мартин Каров в ефира на Bulgaria ON AIR.
 
В Сатирата вече са изиграни две такива постановки за този сезон, а следващата е на 7 август.
 
"Беше много вълнуващо. Всичко вътре е импровизирано и резултатът винаги е неочакван", сподели още Каров.
 
Той разказа, че зрителите са били активни, но и актьорите имат още работа върху това да успяват да ги предизвикат да участват повече.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Chicko Trevichko

преди 3 години

Страхотни сте!!! Част от концепцията на импротеатъра е, че във всеки един момент има риск сцената да се провали, защото никой не знае какво да очаква от човека отсреща. А аз видях едно много добро ниво, предвид че се интересувам от световен импротеатър. Стискам палци, ще ви гледам и занапред!!!

2

Незнайко

преди 3 години

Това не е " пиеса", това са едни хора, които без измисляне на сюжет или адаптиране на пиеса, без учене на текст, без репетиции, без вложен никакъв труд, искат да се полигавят и пошегуват час и половина от сцената. Подобни "импровизации" има акордиониста в парка, казваш му какво да ти изсвири, и той го свири. Него обаче едва ли ще го видим на сцена с подобен репертоар.

1

Анонимен

преди 3 години

Мдаа. Имам една идея, ще си донеса картофи - да ми ги измият и обелят, и прежда - да ми оплетат шал, че да си изкарат парите за билетите.

fallback