Снимка: Sofia Summer Fest

Летният фестивал Sofia Summer Fest, чийто старт беше планиран на 15 юли, ще бъде отложен поради епидемиологичните мерки в страната.

Програмата на фестивала включва театрални постановки, кино, концерти, събития за деца и много други. Мястото на провеждане е Южен Парк II, зад музея "Земята и хората" и зад Софийски арсенал - музей за съвременно изкуство.

"Взехме трудното решение да отложим фестивала. Нарастващите случаи на заразени и мерките, които се променят с дни, носят несигурност за дългосрочно събитие. Ще стартираме с нови дати за програмата, която ще бъде обявена съвсем скоро", споделя Борислав Чучков, от организаторите.

Всички закупени билети за събитията на Sofia Summer Fest ще важат за новите дати без да е нужно да се заверяват. Всеки, който притежава билет и не може да присъства на новите дати, ще може да получи сумата на билета обратно от мястото на закупуване.

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 3 месеца

Пази Боже сляпо да прогледа
Фест..................

9

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен

Ще проверяват средната дължина на йоховете на политиците и средната дълбочина на Йоните на полтичките. После ще има преразпределение на благата.
Айде лека нощ. :))))

8

Анонимен

преди 3 месеца

Отлагат се проверките на олигарсите