Снимка: ТБА

След извънредното положение Театър "Българска армия" отваря врати за публиката на 9 юни с комедията "Да разлаем кучетата".

Под режисурата на Иван Урумов, постановката от Емил Атанасов вече няколко години изпълва театралните зали из цялата страна със смях и нестихващи аплодисменти, породени от пословичното българско остроумие и чувството за хумор на забавните герои в едно "голямо село".

Сценографията и костюмите са на Нина Пашова, а музиката - на Добрин Векилов - Дони.

Като провокация към своите първи зрители "на закрито" в летния театрален сезон актьорите в спектакъла умело вплитат в сюжета на комедията и темата за коронавируса. На сцената излизат актьорите Иван Налбантов, Стефка Янорова, Георги Кадурин, Анастасия Ингилизова, Веселин Анчев, Тигран Торосян, Асен Кобиларов, Милен Миланов, Мирослав Пашов и Борислав Стоилов.

Постановката започва в 19.00 часа.

С оглед на безопасността на зрителите в залата, са въведени правила за влизане и излизане на публиката. На входа на залата са обособени кътове с дезинфектант. Фоайетата, сцената и зрителната зала се дезинфекцират преди и след всяко представление. По предписанията на РЗИ, носенето на маски в театъра е задължително.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase