Снимка: Стрийм Денс

Независимо дали имате опит или не в областта на съвременния танц и пърформанс и сте между 14 и 55 години, може да се включите в проекта на танцова компания Стрийм Денс"Linkage - платформа за съвременен танц".

За втори път между март и юни ще се състоят обучения и уъркшопи по съвременен танц, както и танцови пърформанси на открито в гр. София.

Кастингът за избор на участници в безплатния 3-месечен тренинг, ще се проведе в 2 дни - 28.02 (19.10-21.30 часа) и 02.03 (12.00-14.30 часа). Мястото за провеждане е Stream Dance Center - гр. София, пл. Македония 1 - в сградата на КНСБ, партер.

Всеки желаещ да се яви трябва да се запише и да избере една от предложените дати.  За записване е нужно да се изпратят три имена, възраст, телефон за връзка, избрана дата за явяване на кастинга и да се пособи в свободен текст имате ли опит в областта на танца, ако имате какъв и в какъв/какви стилове. Своите имейли изпратете на: linkagedanceplatform@gmail.com

Срокът за записване е 27 февруари 2019 до 19.00 часа. Графикът на тренингите и уъркшопите ще се изготви съвместно с избраните участници, спрямо графикът предложен от преподавателите в проекта.

 

Коментари Напиши коментар

1

House M.D.

преди 4 месеца

Петенце, какво е уъркшоп? Какво е пърформанс?