Снимка: Bulgaria On Air
fallback

Театър "Българска армия" ще отбележи наближаващия Ивановден. Всички зрители ще имат възможността да пият вино заедно с актьора Иван Радоев докато гледат хитовата постановка "Детектив".

"Искаме този ден да бъде празник и за публиката", отбеляза пред Bulgaria ON AIR Иван Радоев, който ще отпразнува именния си ден на сцената.

Идеята е всички да се почерпят за здраве и берекет, а инициативата се случва за пръв път в историята на театър "Българска армия".

"Детектив" е игра за двама мъже, които искат да премерят силите, характерите и егото си. Състезание, което на моменти минава всякакви граници. А в духа на доброто криминале, нито едно действие не е окончателно и никой не може да отгатне следващия ход.

С динамичен диалог, неочаквани обрати и интелигентното чувство за хумор, пиесата на Антъни Шафър се радва на зашеметяващ успех у нас вече почти година. В Лондон е достигнала рекорд от 2 359 представления, на Бродуей 2 000. Там е спечелила наградата "Тони" за най-добра пиеса на 1970 година.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Анонимен

преди 5 години

Това черен хумор ли е?Иван Ласкин си отиде от алкохол-вие черпите на Иванов ден с алкохол.Може би за бог да прости Иван?

fallback