Снимка: архив, Булфото
fallback

След като стана ясно, че актьорът Иван Ласкин се намира във ВМА, в Народния театър "Иван Вазов" се появи бележка, с която се призовават актьорите да дарят кръв за да му помогнат.

Oще по темата

На таблото в театъра е залепено съобщение, на което пише: "Колеги, състоянието на Иван Ласкин е много тежко, спешно се нуждае от преливане на кръв. Който има възможност и желае - да дари кръв в кръвен център на Военна болница", предаде "24 часа".

В момента Иван Ласкин се намира в реанимация на Военна болница, тъй като страда от чернодробна недостатъчност и лекарите се борят за живота му. Малко преди това актьорът бе приет по спешност в "Пирогов".

От болницата потвърдиха, че Ласкин е приет при тях, но не съобщават нищо за състоянието му. През септември звездата от "Васко да Гама от село Рупча" бе приет в отделението по гастроентерология на Втора градска болница.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

Анонимен

преди 5 години

Кофти, ама всеки си носи кръста. Не може да очакваш да пиеш по шише на ден и да живееш 100 години. Ако се беше усетил на 30-35 че е зле и да спре сега щеше да си е на дивана в тях и да си чеше топките

39

Ana

преди 5 години

Ласкин се нуждае спешно от характер, спомени , за да си спомни за истински важните неща. Вече е късно за диета без , която му е изписана 237899 пъти. Не остана софийска болница, която не е посетил - Втора градска, Пирогов, ВМА. Само той може да си помогне, ако иска.

38

Башка Луд

преди 5 години

Имаше идна приказка,"- Га яди кифтетата ни рива , ся ривеш!".Алкохола не прощава на никого, това море капитан няма, а Ласкин се цанеше за адмирал!Да ме прощава, ама не му съчувствам!

fallback