Снимка: Facebook

Владо Пенев пристигна в Лас вегас, където го посрещна колежката му Ваня Цветкова. Двамата запечатаха щастливата си среща във Facebook.

Ваня Цветкова живее от години със сина си в САЩ, а с Владо Пенев са приятели от години.  Двамата се познават още от ученическите си години, когато са били в обща компания. Освен това Пенев бил влюбен в нея, но тя си имала друго гадже. Тя дори е една от причините актьорът да се реши да кандидатства във ВИТИЗ. На един купон тя казала: "Аз ще кандидатствам във ВИТИЗ", а той отвърнал спонтанно: "И аз ще кандидатствам!".

Актьорът до съвсем скоро се снимаше в сериала "Под прикритие". Последният му снимачен ден бе в четвъртък, пише "24 часа".  Тогава за последно Пенев се превъплъти в комисар Попов.

А поводът да е в САЩ е едномесечното му турне със Силвия Лулчева на постановката "Дуети".

Пенев и Лулчева няма да останат много във Вегас, защото турнето им ще мине през няколко града в САЩ, а после ще се пренесе в Канада.

Двамата ще играят пред българската публика в Сиатъл, Детройт, Денвър, Чикаго, Ню Йорк, Бостън, Вашингтон, Тампа, Атланта, Монреал и Торонто.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase