Иван Бърнев. Снимка: Булфото
fallback

Двугодишно неделно училище по театър започва в Театралната работилница "Сфумато". Идеята е деца от 11 до 15-годишна възраст да научат повече за сценичното изкуство. При това опит ще им предават известни актьори като Иван Бърнев, Мирослава Гоговска и Маргита Гошева.

Училището ще е от 10.00 до 13.00 часа всяка неделя, а курсът ще завърши подобаващо със спектакъл пред публика. Началото е от 20 септември

За да стане едно дете част от трупата, трябва да се яви на конкурс, който ще е в два кръга, а молби се подават до 10 юни. Кандидатите ще имат среща с преподавателския екип - на 17 юни от 10.00 часа в "Сфумато".

"Най-после на свобода! Ако не вярвате, опитайте и вие да се държите с ръце за въздуха и ще видите колко е трудно! От днес нататък ние започваме да живеем своя славен живот и който има мъжко сърце, нека тръгне заедно с нас!" - с тези думи на Йордан Радичков от "Ние, врабчетата" ръководителите на "Сфумато" Маргарита Младенова и Иван Добчев канят бъдещите участници в Неделното училище по театър.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback