Снимка: Театър "Възраждане"
fallback

Не за първи път София Филм Фест привлича артисти от култови комедийни сериали. След като гост на 13-ото издание бе Майкъл Пейлин, който представи панорама от избрани епизоди от Монти Пайтън, ето че у нас пристигат и част от актьорите от британския сериал "Ало, Ало".

Oще по темата

Поводът за гостуването им в София е показът на непоказван до този момент епизод от сериала. Може да се срещнем с тях на 20 март от 18.00 часа в кино "Люмиер".

Ден по-късно от 19.00 часа актьорите ще гледат и спектакъла в театър „Възраждане“ „Ало, ало!“ от Дж. Лойд и Д. Крофт, режисиран от Роберт Янакиев.

Звездната делегация включва Артър Бостром – Полицай Крабтрий, Ким Хартман – Хелга Герхард, Ричард Гибсън – Хер Флик, Вики Мишел – Ивет, Сю Ходж – Мими Лабонк, Гай Сайнър – Лейтенант Грубер, съобщават от театъра.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Уили

преди 7 години

Любимият ми герой е Хер Флик. А също и Фон Смолхаузен.

12

Анонимен

преди 10 години

До АнонименСамо не знам "Женени с деца" къде го слагаш. Доста е плосък според мен, като всички американски "комедии". Но "Ало ало" няма равен!

11

Анонимен

преди 10 години

Най-страхотния комедиен сериал за всички времена заедно с Женени с деца ! Тези два сериала колко пъти съм ги гледал и всеки път си казвам, вече няма да са ми интересни, но въпреки това като почна да ги гледам и ги гледам до край, невероятни са, всяка серия е уникална! Те ще останат в историята като вечните комедии, непостижими са, предполагам, че други такива луди комедии като тях никога повече няма да се направят!

fallback