Снимка: Булфото
fallback

Навръх 92-рия си рожден ден Стоянка Мутафова ще бъде на сцената на Сатиричния театър - тази вечер примата ще зарадва публиката с участието си в спектакъла "Столетие мое" от Мишел Лоранс, където играе главната роля, съобщават от трупата.

В "Столетие мое" сюжетът се заплита около стотния рожден ден на Малу, който се превръща в повод да се събере на тържествена вечеря цялата й фамилия.

Около шармантната някогашна парижка знаменитост кръжат нейните дъщеря, внучка и правнучка, забавляват я със своите дребни женски задявки, суети и своенравия.

Неочаквано изваждането на един стар грамофон отприщва разплитането на дълбоко крити тайни. . .
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

силвия

преди 10 години

Това е жената водолей-талантлива, красива, с неугасващ дух! Да е жива и здрава аристократката на Сатирата!

20

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен Ами я вземи пиши на кирилица ве, ***....***...Ти дори нямаш право да коментираш Стоянка...господин Никой...

Трудно ми е да повярвам какви коментари има тук. Стоянка Мутафова е съкровище за българския театър. Тя е играла на сцената още когато бабите на коментиращите тук са били прави под масата. Нека имаме уважение към по-възрастните и най-вече към по-заслужилите от нас. В Англия има една актриса, Джуди Денч се казва. И тя е "мумия" но играе редовно. Да не говорим колко френски или американски ветерани играят. Актьорството не е като инженерството, то е за цял живот. Дано Мутафова на 100 да играе.

fallback