Снимка: Булфото

Повече от 35 години Орлин Горанов очарова публиката с гласа и перфектния си стил. За втори път на 7 февруари певецът ще стъпи и на театралната сцена в Кюстендил.

Заедно с Диана Любенова, Мариан Бачев и Вяра Зайкова, дирижирани от режисьора Борис Панкин, оперната звезда ще попита „Апокалипсис кога?”.

Според Орлин спектакълът е едно ободряващо българско хапче, съчинено от български автори и изиграно от български актьори за българския зрител.

„Време е да разчупим клишето, че животът ни е Апокалипсис. По-добре е да започнем да живеем реалния си живот. Човек няма нужда само от нещо, което да храносмила. Билети вече няма”, радва се звездата. 

Като истински професионалист Орлин се е погрижил за перфектната си форма и е напълно готов за театралното предизвикателство.  Месец преди премиерата той се подложи на процедура за подмладяване Термаж.

„Само за час получаваш лифтинг ефект без операция и без никакви рискове. Вече съм го пробвал и знам, че след 4-5 месеца ще изтрия поне 5 годинки от лицето си”, не крие един от най-красивите български гласове. Има още една причина за добрата му визия. От години Орлин спазва строго правилото „ Поне 1000 крачки на ден, 1 път да се изпотиш, 1 път да огладнееш”.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase