fallback

На малко хора е известно, че неотдавна в учебния театър на НАТФИЗ билетите се разпродавали светкавично, хората чакали да се доберат до новите постановки с месеци и ул. "Раковски" е била блокирана от тълпата преди поредната премиера на някой от абсолвентските класове.

За никого не е тайна, че сега положението е по-различно.

И без изобщо да пропагандирам идеята колко са забавни и вълнуващи запознанствата с бъдещите актьори, танцьори и режисьори, просто ще ви обещая, че в Dnes.bg ще продължаваме да ги следим отблизо.

Още по-отблизо.

Първата крачка направихме с танцова стъпка.

Получи се този видеоматериал, в който ви срещаме за първи път с абсолвентите от класа по театър на движението на доц. Ясен Вълчанов.

Чисто новата им постановката „Мрежата“ ни сблъсква с 8 персонажи, които чрез общуването като поредица от конфликти, емоции, реакции и танци намират различията и сходствата помежду си.

В спора се ражда истината, а в „Мрежата“ - поне 8 танцьори на ръба на професията.

Затова без повече уточнения се запознай с Елена Господинова, Живко Желязков, Ивайло Георгиев, Искрен Петков, Мария Бухалова, Мария Лъджева, Мерлина Ташкова, Пламен Ганов и тяхната „Мрежа“.

Идея, постановка и хореография: Румяна Маркова. Композитор и музикално оформление: Михаил Шишков. Драматург: Рени Груева. Сценография и костюми: Боряна Ангелова. Графичен дизайн: Кристина Ташева, Павел Г. Веснаков. Мултимедия: Калоян Неделчев, Гергана Иванова, Георги Андреев.

Мрежата е в Учебен театър при НАТФИЗ на 13, 16 и 20 декември от 19,00 часа.

НАТФИЗ вече е и Blog.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

преди 15 години

Ей Ти да не си оня зеленчук приятелят и дето все я защитава по форумите колко била гениална

7

до номер 6

преди 15 години

Какъвто журналиста такъв и критикара

6

преди 15 години

Ей,я се научи да пишеш и тогава критикувай!!!!!!!!

fallback