Димитър не смята, че е загубил Сървайвър. Снимка: bTV
fallback

Той е на 29 и е оцелявал в Ню Йорк, в няколко европейски градa и... в Сървайвър 3. 

За Димитър Димитров става дума. Той е човекът с много лица, защото постоянно мимикира и човекът с много професии, защото така му е по-интересно.

Димитър преподава актьорско майсторство в различни школи, а освен това дава и уроци по Винг-Чун Кунг-Фу, което си е истинско бойно изкуство, не е шега работа. 

Освен това той има частна консултантска фирма и между другото поработва на летището, ей така, за да е по-забавно.

Твърди, че е млад да бъде режисьор, защото тази професия изисква богат житейски опит. Смята, че хората не биха го приели сериозно все още, пък и има какво да учи.

Обикаля центъра на София на колело, защото така е по-бързо и удобно. И екологично. А, да, освен това все още не е открил жената на своя живот. 

Но вижте сами какво точно си говорихме с Митко.

Коя е твоята причина да влезеш в Сървайвър?

Имах много причини, ако беше една, нямаше да вляза. Обикновено тръгваш заради нещо банално, но после намираш много други причини.

Едно от основните неща е, че играта е за пубертети. Тук нямам предвид възрастта, а фактът, че отиваш там, за да се докажеш по различен начин. Сериозни, зрели хора не биха участвали в подобно състезание, те имат семейства и работа, които са им далеч по-важни.

Следях и причините на другите – някои бяха отишли там, за да срещнат партньор в живота си например. Най-малкото телевизията ти дава възможност да се запознаваш с нови хора.

Аз самият исках да проверя дали мога да направя това, което казвам, дали съм това, което мисля за себе си. Исках да видя и как се случва Сървайвър от чисто режисьорска гледна точка.

Още за Митко и участието му в шоуто

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

преди 15 години

и да си свали потника

11

преди 15 години

този като го показваха винаги ходех да повръщам направо се бях обезводнил добре ,че го изгониха.

10

преди 15 години

Да бе слънце да го причакаш некъде, да го изнасилиш и псоле нас да ни съди ай не мерси :*

fallback