Той е на 29 и е оцелявал в Ню Йорк, в няколко европейски градa и... в Сървайвър 3. 

За Димитър Димитров става дума. Той е човекът с много лица, защото постоянно мимикира и човекът с много професии, защото така му е по-интересно.

Димитър преподава актьорско майсторство в различни школи, а освен това дава и уроци по Винг-Чун Кунг-Фу, което си е истинско бойно изкуство, не е шега работа. 

Освен това той има частна консултантска фирма и между другото поработва на летището, ей така, за да е по-забавно.

Твърди, че е млад да бъде режисьор, защото тази професия изисква богат житейски опит. Смята, че хората не биха го приели сериозно все още, пък и има какво да учи.

Обикаля центъра на София на колело, защото така е по-бързо и удобно. И екологично. А, да, освен това все още не е открил жената на своя живот. 

Но вижте сами какво точно си говорихме с Митко.

Коя е твоята причина да влезеш в Сървайвър?

Имах много причини, ако беше една, нямаше да вляза. Обикновено тръгваш заради нещо банално, но после намираш много други причини.

Едно от основните неща е, че играта е за пубертети. Тук нямам предвид възрастта, а фактът, че отиваш там, за да се докажеш по различен начин. Сериозни, зрели хора не биха участвали в подобно състезание, те имат семейства и работа, които са им далеч по-важни.

Следях и причините на другите – някои бяха отишли там, за да срещнат партньор в живота си например. Най-малкото телевизията ти дава възможност да се запознаваш с нови хора.

Аз самият исках да проверя дали мога да направя това, което казвам, дали съм това, което мисля за себе си. Исках да видя и как се случва Сървайвър от чисто режисьорска гледна точка.

Още за Митко и участието му в шоуто

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase