Снимка: БГНЕС
fallback

Само няколко дни след края на снимките на "Сървайвър 3: Островите на перлите" голяма част от участниците вече си почиват от изтощителното приключение на различни места в България и в съседните страни, съобщиха от екипа на шоуто.

След близо 60 дни, прекарани на панамския архипелаг, участниците са "изгубили" общо около 120 килограма телесна маса.

По време на престоя си на островите сървайвърите са успели да уловят около 100 килограма риба, като най-големият улов е бил 50-килограмов скат.

За целия снимачен период екипът е изминал по вода над 1400 километра до различни островни места из Тихия океан.

Седемдесет килограма репеленти са били необходими на оператори, звукооператори, продуценти и репортери в битката с кръвожадните мушици "читра".

Зрителите ще гледат Сървайвър 3 от септември по Би Ти Ви.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

преди 15 години

Ало Popova, пак ли те гони конспирацията? И за какво ще си правят целия труд та те излъжат? По малко пари ли ще вземат или какво? Да не говорим, че май съвсем други бяха любимците на БТВ, ама аре. Дреме им на тях кой ще спечели. А иначе, ако се понапънеш малко, ще видиш, че толкова издънки имаше в предаването, които в никакъв случай не биха ги оставили, ако всичко беше нагласена работа.Така, че помисли малко, преди да плюеш и търсиш конспираций на всякъде.

14

popova

преди 15 години

това си беше чиста предплатена услуга жалко за тези които играха за удоволствие и този ники маринов не го ли беше срам да си получи наградата с тази мазна физиономия почива си 20 дена на спокойствие и не ми е ясно как някои го мислят за герой срам е и за бтв

13

musovir

преди 15 години

Всичко е нагласено, хората ходят по кастинги за този дето клати гората - влизат роднини на учстаници от предишното предаване, медийни личности, известни лица. Още от първото предаване стана ясно че в БГ са корумпирани даже и ТВ игрите. Същотото е и с Биг брадър - въртят се все едни и същи маймунджулъци между известни хора - предишни и бъдещи участници.

fallback