Барбадос решиха да се сбогуват с Христина, която на третия племенен съвет се "пребори" със Сашо за негативния вот на съотборниците си.

В противниковия лагер напрежението се изостри заради вчерашното прогонване на Станка Никлева.

В същото време видяхме как алкохолът развърза езиците на част от сините и най-вече на Агонцев. След няколко грама ром Антон изнесе поучителни речи за битките на племето, неговото единство и предателството.

Подпийналият сумист остро разкритикува прогонването на Таня и думите му нямаше как да не разчувстват всички.

В другия отбор пък Джина Стоева сподели любовните си приключения в автомобил, а Миро разказа за вечеря, завършила с бягство от повредена тоалетна. Все такива интересни приключения...

На племенния съвет този път почти всички се обединиха около мнението, че Агонцев може да им бъде водач и да ги организира поне преди състезанията. Най-неприятната част, естествено, беше поредното гласуване.

Индивидуалната битка за оцеляване се водеше между Сашо и Христина. Студентката, която по неволя не носеше бельо под полата си, трябваше да си тръгне, защото останалите решиха, че тя е най-безполезна за племето.

Веднага след отпадането си, Ина сподели, че не съжалява за нищо и е взела това, за което е дошла. Така Барбадос отново останаха с осем души, които ще трябва да се справят с изпитанията в игрите и трудностите на острова.

В следващия епизод ще видим една от най-зрелищните надпревари за награда, втория дуел между членове на Тортуга и Барбадос, както и поредните критики към жените в лагера на Барбадос.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase