След като видяхме два поредни епизода, в които си тръгна първо най-възрастният участник - Петър, после бойната и амбицирана Галина, третият епизод не беше изненадващ.

Цвети е следващата, която напусна острова след първия племенен съвет.

Тя беше „избрана“ с негативен вот на половината от племето Барбадос.

Вчера тя гласува да бъде изгонена Меги Дерм. Преди да си тръгне, обаче, моделката даде и своя черен вот против един от съотборниците си, който ще се зачете на следващия съвет и респективно, на следващата елеминация.

Конкуренция на Цвети по гласове за изгонване стана Саша, която всички наричат „майката на племето“.

Индивидуален имунитет този път имаше Биляна, която спечели крайбрежното състезание на барбадосци по носене на морска вода с подръчни средства.

Докато Барбадос изгубиха още един свой воин, в Тортуга празнуваха първата си победа с весели шегички, закачки, стари градски шлагери и поп-фолк хитове.

Впечатление направиха Габриела и Георги Костадинов, които, очевидно вече са успели да се сближат доста. Повод двамата да не се отделят един от друг станаха ухапванията от комари, които близначката се наложи да понесе.

В неравната битка с насекомите, Георги се почувства длъжен да успокоява цяла вечер красавицата. Развитие на авантюрата тепърва предстои...

Междувременно се заформи и първият любовен триъгълник – между сестрата на Габи - Биляна, Станислав и Дренски.

Носталгия пък налегна Иван Кристоф, който едва сдържаше сълзите си, а Светла и Станка влязоха в ролята на дизайнерки, за да прекроят наличните официални дрехи в нещо по-практично.

В епизод четири ще видим как безспорният фолк хит „Пиян“ на Борис Дали озвучи тропическите гори на острова, защо страда Дренски и защо едното племе ще ограби другото - напълно в тон с пиратския кодекс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase