След като съквартирантът в Биг Брадър 1 Тихомир пристана на своята фенка и „гореща“ телевизионна водеща Венета Райкова, се появи втора двойка между фен и риалити героиня.

Оказа се, че между участничката в Сървайвър БГ Илиана, която стана поредната изгонена от шоуто, и неин фен е пламна необуздана страст.

Младата плевенчанка настоятелно била преследвана от обожателя си, който нетърпеливо чакал връщането й от острова в родния им град.

Освен общата градска връзка, влюбеният бил трогнат от прямотата на Илиана и от упоритостта, с която тя се изправяла пред трудностите на отдалеченото място.

Въпреки проницателността на плевенския фен, Илиана дълго време не се давала. Фитнес инструкторката е много внимателна, когато става въпрос за връзки. Тя смята, че за да си пасват двама души, трябва да имат общи интереси.

Интуицията й вещае добро бъдеще, тъй като фенът също се занимава със спорт.

След дълго ухажване, бившата царица на народните танци се предала и паднала в обятията на принципния си ухажор. Илиана обаче има специални съображения да не издава самоличността на новото си гадже. Двамата заминават на романтичен уикенд тази събота на място, което пазят в тайна.

Нищо чудно в скоро време да станем свидетели и на втора риалити сватба.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase