Слави Трифонов се нарани сериозно на карибския остров, където текат снимките на продуцираното от него екстремно риалити шоу „Сървайвър“.

Инцидентът станал, докато гологлавият шоумен изпробвал трасето, предвидено за поредното изпитание за участниците в играта, и паднал във водата.

За лош късмет на Белия дявол, както местни наричат Трифонов, дъното се оказало покрито с остри корали, които раздрали крака му.

До тежки последствия обаче не се стигнало, благодарение на лекаря на екипа д-р Костадин Ангелов.

В момента Слави Трифонов е напълно подвижен, няма опасност за здравето му и не се налага приемането му в болница или хирургична намеса, дори напротив – водещият продължава да ходи на всички снимки с екипа в джунглата и морето.

Инцидентът обаче се оказа, че не е единствен с член от българския екип. Няколко часа преди злополуката с водещия на „Шоуто на Слави“ операторът Петър Вълков от външния екип, с който работят българските продуценти на острова, ударил главата си в скала, след което изпаднал в безсъзнание.

За щастие, наблизо се оказал местен лекар от спешната помощ, който помогнал на българина и сега Вълков продължава усърдно да снима премеждията на оцеляващите.

Първото българско издание Сървайвър започва на 20 септември, сряда, точно от 20.00 часа.

Шоуто ще се засече с Биг Брадър, който се очаква да започне на 18 септември, но от 21.00 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase