Снимка: БГНЕС
fallback

Двама души загинаха при тежка катастрофа на път в района на плевенското село Гривица, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР в Плевен старши експерт Мариана Цветкова, пише Dariknews.

Сигналът за пътнотранспортното произшествие е постъпил в 17:50 ч. днес.

Сблъсъкът е бил между два автомобила – „Сеат“ и „Шкода“. Загинали са шофьорът и пътник в „Сеат“-а, а водачът на другия автомобил е в плевенска болница, допълни Цветкова.

В пътния участък е затруднено движението на автомобили. Служители на сектор „Пътна полиция“ пропускат в едната лента моторни превозни средства. Полицейските действия и огледите на място продължават, каза още Цветкова.

Движението при км 7 на път III-3501 Гривица – Пордим се осъществява двупосочно в една лента поради катастрофа, съобщиха от АПИ. Шофьорите трябва да се движат с повишено внимание и съобразена скорост.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Анонимен

преди 1 час

За съжаление няма никаква култура и сдържаност в шофьорите, всеки си избива комплексите на пътя и се възприемат, че са на формула 1. Тази година се ужасих на Тракия, яхнали мощните коли и си мислят, че всеки трябва да им прави път да летят. Тяхното безумие коства човешки животи и тези всичките са рецидивисти. Не зависимо каква скорост може да вдига колата им има правила които всеки трябва да спазва за да има нормално движение. Защо в Германия не карат така, като се имат за голямата работа.

2

BG

преди 4 часа

На ден в Украйна има по един убит наи много и ревем че има жертви. Нас кои ни нападна че не разбрах за кафе бързаме.

1

Анонимен

преди 4 часа

с всички тези проверки, спирания без причина, защо пак стават толкова тежки катастрофи, оставят без книжка поне по 20 човека на ден, и пак, аз ви казвам няма коли, няма катастрофи, за безидейниците на там трябва да се върви

fallback