Снимка: Istock

В последните дни на октомври Меркурий в Скорпион ще направи великолепен тригон със Сатурн, улеснявайки някои любовни въпроси. След това Слънцето ще е в квадрат с Плутон и навлиза в Скорпион, което може да постави началото на битка между нас и партньор, който не признава нашата обаятелност.

Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

В последните дни на октомври може да срещнете голямо разочарование в любовния си живот, особено ако сте обвързани. Слънцето във вашия сектор на отношенията ще бъде в квадрат с Плутон, създавайки манипулативен сценарий. Възможно е любимият ви човек да се опита да действа срещу вас, да саботира успеха ви по някакъв начин например. Той или тя може да прояви своята неувереност, подценявайки вас.

Не се поддавайте на тези влияния, а си напомнете колко сте можещи. Ако сте необвързани, може временно да се откажете от срещите и да се съсредоточите върху целите си в кариерата.

Телец 

Разговорите с потенциални романтични партньори могат да бъдат продуктивни и удовлетворяващи. Меркурий, който сега е във вашия партньорски сектор, ще направи перфектен тригон със Сатурн. Ако сте във връзка, това отваря диалог между вас и вашия партньор, който ще е подкрепящ. Вслушвайте се внимателно в думите на партньора си, дори и да ви критикува. Ще бъде утешително да разчитате на неговата любяща честност.

Необвързаните представители на зодията може да имат романтични трепети с човек, когото често виждат в квартала, работата, фитнеса и т. н.

Близнаци 

Близнаци, всички ваши продължаващи проблеми с доверието са пламнали и може да са оправдани. Слънцето във вашия сектор на романтиката ще постави в квадрат Плутон, който в момента е във вашия 8-ми дом на травмата. Това може да ви задейства по много начини, защото ви е по-трудно от обикновено да оставите подозренията и да бъдете отворени за любовта. Ако излизате с някой нов любовен интерес, той може да ви разочарова бързо.

Ако сте във връзка, може да се почувствате наранени или предадени, нещо, което никога не сте очаквали. Заслужавате малко време да премислите ситуацията, преди да чуете страната на партньора си за нещата.

Източник: Любовен хороскоп за 21 – 27 октомври 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase