Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

19-годишно момиче от Кресна е отвлечено и брутално пребито от бившия си приятел. Той е задържан, а след това е пуснат с мярка "подписка". Момичето е с наранявания по главата и тялото.

В деня, в който Ивана Симова се прибира от чужбина при баба си, в двора на къщата идва бившият ѝ приятел - с букет рози. Ивана обаче го моли да си тръгне. Разказва, че е станал агресивен и е започнал да бута жените - баба ѝ, братовчедка ѝ и нея.

С физическа сила Ивана е качена в автомобила на бившия ѝ приятел.

"Тялото ми беше отвън, вратата беше отворена през цялото време и се влачех. Братовчедка ми беше застанала пред колата, баба отстрани, той видя братовчедка ми пред колата и продължи да кара, аз дръпнах ръчната на колата и дръпнах волана, за да не я бутне", продължи Ивана пред Bulgaria ON AIR.

С полуотворена предна врата на автомобила, мъжът шофира до местност край Кресна. Там започва побоят.

"Започна с два силни шамара, причерня ми и паднах на земята. Започна да ме удря в главата с ръце, юмруци, с телефона, да ме обижда, да казва, че аз ако няма да съм с него, че няма да ми позволи да съм с друг. Започна да ме рита по тялото, след което му звънна телефона. Той се държеше съвсем нормално, а аз крещях", сподели момичето.

"Аз не мога да си обясня какво трябва да се случва в главата на човек, за да причини такова нещо", коментира братовчедката на Ивана - Йоана Вангелова.

Извършителят е с чисто съдебно минало

След задържането му за 24 часа е освободен с мярка "подписка". Обвинен е за отвличане, за което се предвижда затвор между 3 и 10 години. Тепърва ще се установява и степента на нараняванията на момичето.

"Той се смее, излиза си с приятели, които вероятно го подкрепят за случилото се, свободен е, а аз се крия и се опасявам за живота си, защото той всеки момент, ако ме намери, е напълно възможно да ме убие", каза Ивана.

Тя настоява да бъде издадена ограничителна заповед на бившия ѝ приятел и иска справедливо наказание от съда.

Вижте повече в репортажа на Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

118

Ххх

преди 5 часа

Екзекутирайте го и приключете темата

117

Сата НАТО

преди 5 часа

Щом Прокуратурата за такова нещо го пуска с подписка, значи цялата Прокуратура трябва да се смени.

116

Тео

преди 5 часа

Типична журналистическа манджа. Готвят един съдник, една жертва и един турски сериал и чакат шараните да клъвнат. Колкото до ситуацията - няма да я бутне вече, и слава Богу. Защото ха я е докоснал, ха е влязал за дълго. А щом се е разчуло, значи няма връзки а е някой дребен ***. Тъжното е друго - нагласите и начина на мислене. Тая да си намери някой свестен. Но много често има жени магнит за насилници. Никой не го иска, неприемливо е, но е така!

fallback