Снимка: БГНЕС
fallback

Популярната шведска екоактивистка Грета Тунберг е в България! Това сподели в интересен пост икономистът и журналист Хари Аничкин, който се е срещнал с нея.

"Грета Тунберг на Дондуков и Будапеща! Днес, 20.10.2024 г.! Не мога да повярвам! Много усмихната и приветлива, "just visiting", написа той в пост в социалните мрежи.

Не липсват шеговити коментари под публикацията, както и такива на хора, които потвърждават информацията.

Преди седмица Грета Тунберг щеше да говори в западногерманския град Дортмунд, където от май активисти и студенти поддържат пропалестински лагер в близост до университета. Полицията в Дортмунд обаче забрани на шведската активистка да участва в пропалестинското събитие.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

42

д-р Фройдовски

преди 30 минути

Така и не разбрах кой и защо се е похвалил. Иначе няма нищо чудно това не съвсем редовно същество да е наминало насам, явно северните страни не му импонират на темперамента. А и тук луди под път и над път -- усетила е повика на сродните души ...

41

Анонимен

преди 36 минути

Грета е била в България инкогнито, ако добре разбрах? Не знам как се е объркала и дали знае как е попаднала тук, но имам подозрения, че е поканена да участва в Похода за мир на Възраждане, който е утре и това ще е голяма излагация да я включат в проруски протест !

40

Време за онождане

преди 1 час

Време му е

fallback