Снимка БГНЕС, архив
fallback

Тийнейджъри нахлуха в местна здравна служба в Гара Орешец край Белоградчик, съобщиха от Облатната дирекция на МВР във Видин.

Към 4.30 часа неизвестни лица взломили входна врата и проникнали в местната здравна служба.

53-годишен стоматолог от Белоградчик, който останал да пренощува там, бил ударен с метален предмет в лицето. Нападателите отнели от чанта в помещението сума в размер на около 400-500 лева и избягали.

Оперативна група е извършила оглед на местопроизшествието и били задържани 18-годишен от с. Медовница и 16-годишен от с. Гара Орешец. Двамата са арестувани.

Работата на разследващия екип продължава под надзора на прокуратурата. В РУ-Белоградчик е започнато разследване.

В процес на изясняване е съпричастността на двамата задържани и към още едно посегателство, осъществено в нощта на 30 септември срещу 1 октомври – кражба на метална каса с документи от пощенската станция в същото село. Касата била намерена с взломена ключалка, без липси, в района на железопътната гара в селото, съобщава още полицията във Видин.

Образувано е досъдебно производство.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

До Историк 28

преди 1 час

За територията не бери грижа, добра е. Никой няма да я остави на веселия етнос, нито на прииждащите им събратя. Гърбоносите отдавна са си я харесали, малко по малко се настаняват в икономиката ни чрез подставени лица, а един от бившите ни сини управляващи, уж интелигентно момче, но разреши двойно гражданството не само на някогашните изселници от този етнос, но и на потомците им. Имаш ли представа колко от фабриките ни и от големите строителни компании са български само на хартия?

32

Проявете разбиране

преди 1 час

Момците че краднат мома. Требат им пари за сватбата. И за да нема междуфамилна война, требе да дадат некой лев и на баща й! На 18 и на 16 г. са вече стари ергени, срамота е. Този на 18 г. сигурно има вече 3-4 чахвета, не може да остави по-малио да оди неженен!

31

Римляни ли са?

преди 2 часа

Само като се прочете статията и на 99% от прочеелите я, им става ясно , че извървителите са ***, ***. После *** се сърдят...

fallback