Снимка: БГНЕС
fallback

От днес по плажовете на Черно море няма да има лекари и спасители.

На 1 октомври официално приключва сезона и спасители и медицински екипи вече няма да има на охраняемите плажове. Експертите подчертават, че през последните години значително са намалели инцидентите в сравнение с предпандемичния период.

Водноспасителната дейност в България е на много високо ниво. Българските спасители са високо квалифицирани и са много търсени от съседни държави. Родните спасители са почти обучени парамедици. I БГНЕС

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Олга

преди 1 час

Очень краткой сезон.Почему купила квартира на Солнечний берег не знам?Я дураг

9

MNENIE

преди 2 часа

След Черно Море и Лято - организирано от ГЕРБ , идва Зима за СПА организирано от ДПС .Всички Хотели са разделени между ГЕРБ и ДПС . Но , вече ходя в Родопите - там където Управлява ДПС е уникално - Храната в Ресторантите е без Консерви , пътищата са направени по Закон - мантинели , Асфалт , пешеходни пътеки . СПА си е СПА - топли басейни и са лековити .Плевнелиев е Тартора .

8

Фифо

преди 3 часа

Това лято изкарах точно 5 седмици на море. Оставих лаптоп, работа и грижи зад мен. Така човек вече си чака есента с гъбите и преходите и след това бялата зима. Радвайте се на всеки един момент и се опитвайте да живеете свободно. Нищо че едни 18К ги изпуснах като работа - другото никога няма да мога да си го купя!!!

fallback