Снимка БГНЕС, архив
fallback

3-годишно дете загина, след като беше блъснато от лек автомобил. Инцидентът е станал малко след 18:00 ч. в село Дебелт в Бургаско.

38-годишен бургазлия, при движение по неасфалтиран път в селото блъска момиченце. То е откарано в посока Бургас с автомобила на родителите си. По пътя те се засекли с идващия на сигнала екип на Спешна помощ.

Медицинският екип обаче констатирал смъртта на детето, като откарал тялото му за аутопсия към УМБАЛ Бургас, съобщава БНТ.

Водачът на колата е тестван за употреба на алкохол и наркотици, като и двете проби са били отрицателни. Взета му е кръвна проба. Задържан е за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство. І БГНЕС
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 1 час

Бившата ми има малтийска болонка и чат пат я разхождам. Кучето е възпитано и като му кажа "СПРИ" -спира, като кажа "ЕЛА"-идва, и въпреки това я разхождам на каишка, като пресичам улицата я нося на ръце, а тия братче оставили невръстно дете на пътя и после Олеле Мале що тъй стана?!? Родителите също са за съд!!!

9

Анонимен

преди 1 час

Дебелт.... Ясна е рАлтата - иде реч за соkepe coманге... Жалко за шофьора, сега ще лежи, щото баща му е пилл с родата в двора, майка му е въртяла kючеци пред компанията и са оставили малкия хАсанчо да се скита по пътя!!!!

8

Анонимен

преди 2 часа

А защо освен шофьора не са задържали и родителите на детето- Банro Bacил и Aйшетo, дето са оставили тригодишното си чaBe да се скита по пътя без родителски контрол?!?! Сега от понеделник по телевизиите ще гледаме ромскки вой и плач, ама ще плачат не за детето, а щото ще им спрат детските и БаHго ще има по малко пари за иРкиа и тУтун...Споко-скоро ще си направят ново.

fallback