Снимка: БГНЕС
fallback

Електромобил "Хюндай" е блъснал в Пловдив неправилно пресичаща пътното платно 48-годишна пешеходка, която е бутала детска количка с две деца.

В болница от екип на Спешна медицинска помощ са откарани жената и едното от децата, на около 2 години, което при удара е паднало от количката, съобщиха от Областната дирекция на МВР в града.

Сигналът за произшествието, което е станало на бул. "Руски", е подаден около 13:30 часа в сектор "Пътна полиция". Алкохолната проба на 35-годишния водач на автомобила е отрицателна.

Пострадалите са настанени в Университетската многопрофилна болница за активно лечение (УМБАЛ) "Свети Георги", където все още се извършват прегледи и им се назначават изследвания, съобщиха за БТА от лечебното заведение.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

да питам

преди 2 часа

на 48 годишната направени ли са тестове за алкохол и наркотици ?

6

Анонимен

преди 3 часа

Руски е с интензивно движение и чести катастрофи . Пострадалата вероятно е млада баба с внуче и определено с малко акъл. В крайна сметка трябва да чувстов за отговорност, да пази детето, а и себе си , а не да се държи на пътя като овца . В крайна сметка водачът ще "опере пешкира" независимо, че всъщност моралната вина е у пострадалата

5

Анонимен

преди 3 часа

Майката била пресичала неправилно, а дали синковецът е карал с до 50 км в час, колкото изисква Законът??

fallback