Снимка: БГНЕС
fallback

Момиченце на година и половина почина в Първо детско отделение. Детето било хоспитализирано рано тази сутрин с кашлица и висока температура, като по данни на близките е било с вирус, съобщи Нова тв.

В късния следобед обаче от болницата са съобщили, че малката Айлис е починала от миокардит. Минути по-късно пред здравното заведение се събрало цялото семейство на детето, което е поискало обяснение от лекуващия лекар.

Според близките той бил пиян.

Вратите на Първо детско отделение са разбити, а лекари били нападнати. Има и изпочупена медицинска техника.

На място е пристигнала полиция, която да свали напрежението.

От болницата заявиха, че още утре ще потърсят съдебна отговорност за нападението. Назначена е аутопсия и съдебно-медицинска експертиза, което пък предизвика още по-голям скандал, тъй като семейството, което е от турски произход, настоява тялото на детето да им бъде върнато.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

110

Олимпий Панов

преди 2 седмици

Лекарите трябват да бъдат съдени и линчувани ,да няма бизнисмени и некадърници с купени дипломи в здравната система!

109

Здравко

преди 2 седмици

Не ви харесват лекарите, ами не ходете в болница. И без това този етнос а и българите не плащат дори и стотинка здравни осигуровки. А и имат навика чак когато те или детето им започне да умира тогава да се сетят че има лекари. Я кажете колко от вас си правят профилактични прегледи поне веднъж в годината? Колко посещават лекар при първия симптом на проблем със здравето? А колко се самолекуват с бабини илачи щото ги мързи до отидат до болницата? И като се влоши болеста..... чак тогава се сещате

108

до 105

преди 2 седмици

До Азиатска диващина,същото може да се каже и за българите,като се разболеете вървете при попа,нали все християнство ви е в мръ сни те усти,не е ли господ българин,какво търсите при лекарите,нали лекарите искат да ви убиват с ваксини и хапчета,ама като затреперите за жалкия си животец,сякаш без вас ще се свърши света,тичате в най-близката болница,лицемери гну сни

fallback