Снимка: БГНЕС, архив
fallback

Катастрофа с две коли причини сериозно задръстване на АМ "Тракия" край Пловдив. Ударили са се джип и лека кола, като и двете возила са се забили в мантинелата. Джипът е с поражения в предната част, а колата е със смачкана задна част.

Шофьори споделят, че задръстването вече е над 10 километра. Имало е водачи, които са се промушили през аварийната лента преди пристигането на полицията.

По първоначална информация няма сериозно пострадали при инцидента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 3 седмици

Побесня народа -Аз карам хубав но джип с 150 км. отзад нещо ми присвятква -пускам го и гледам трошка за 500лева. ,ала избива някви комплекси "отстъпват му пътя" , вчера на Тракия поне 5 пъти такива ми присвяткаха - дрогирани,прости,чалгари и селяни

15

Сериозно?

преди 3 седмици

Ударилият отзад ли е винаги виновен? А двама излизащи от бензиностанция - съответно с 60 и 80? Като този -бързия- с 80 веднага минава в лява лента - да не губи време, и ме засича докато съм със 140? Я пак помислете, че не сте малко брейн-депрайвед шофьорите.

14

Анонимен

преди 3 седмици

Тези които карат бавно в лявата лента също са мега простиии, един такъв на околовръстното с децата в колата, седя сто часа в лявата лента цяла колона накрая реши да отбие точно когато се опитваха да го изпреварят от дясно, щеше да се получи много красив запис а видеорегистратора.

fallback