Снимка БГНЕС, архив
fallback

Полицейски инспектор простреля смъртоносно зет си по време на нощен лов в дуловското село Колобър. Това е станало в Държавно ловно стопанство "Каракуз", където застреляният 24-годишен мъж е работил там като горски стражар.

Двамата са имали разрешение за лов на дребен дивеч, уточниха от Окръжната прокуратура в Силистра. Изстрелът е произведен със законно притежавана ловна пушка.

Имало е и свидетели на инцидента, които са разпитани, съобщи БНТ.

47-годишният полицай ще бъде привлечен като обвиняем за причиняване на смърт по непредпазливост. Наказанието в такива случаи е от 1 до 6 години затвор.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

Анонимен

преди 3 седмици

Да ловуваш заспали животни е като да му кажеш "легни и ***". Хахаха.Що не са си направили един огънни да пекнат нещо от магазина и да пийнат и да кажат бреее кви сме ловци. Така се ловува като не знаеш какво правиш, а не се стреляте един друг.

38

Анонимен

преди 3 седмици

Няма такова разрешение дамсемловува нощем, нито нандребенннито на едър дивеч. Но нали единият е полицай, зетя - служител на ловното, третия и той рода - решили Санда бракониерстват а вместо това в тъмницата са се потрепали. Иидиоти, сър. :-)

37

Ангелина

преди 3 седмици

Жалко е за нелепата смърт ,но това е добър "пример" за оскотялото изродено население ,което ловува ,като убива за удоволствие животни .Показано е нагледно и не за първи път сред "ловците" ,че могат за усетят "ловуването" върху себе си и след като те смятат ,че могат да убиват безразборно животни в свободното си време ,като хоби рикошетът от оръжията ,които използват за отстрелване на дивеч ,много често се връща ,като бумеранг при самите - убийци,каквито са те.В природата-най- вредни са "хората"

fallback