Снимка: БГНЕС
fallback

Мъж на 49 години е загинал при катастрофа между лек и товарен автомобил на Подбалканския път в близост до Николаево, повърдиха за БТА от Областната дирекция на МВР в Стара Загора. Движението в района на местопроизшествието се осъществява в една лента.

Инцидентът е станал в 11:45 часа днес в близост до разклона за Николаево. По първоначална информация той е между товарен автомобил "Мерцедес", управляван от 33-годишен мъж, и лек автомобил "Пежо", управляван от 49-годишен мъж. Загинал е водачът на лекия автомобил.

Водачът на товарния автомобил е тестван за употреба на алкохол, отчетен е отрицателен резултат. На мястото на инцидента има полицейски екип. Започнато е досъдебно производство.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Алекс

преди 1 месец

Винаги съм се чудил на шофьори,които изпреварват рисковано срещу ТИР.Ето го и този,изпреварва в забранен участък.Пазете се.ТИР е много тежка машина.Трудно спира и не може да прави резки маневри.

7

Анонимен

преди 1 месец

манталитета на много хора в тая държава е сбъркан!не е само шофирането, мръсотия, побоища, умишлени палежи, бездомни по..ми.яри ...Тук в чужбина го няма това!!!Ориенталщина!!!!

6

Анонимен

преди 1 месец

До емигрант 5 Мерките са контрол с физическо присъствие на полицаите по пътищата и като някой реши да нарушава правилата да го хващат и глобяват. Нарушители има навсякъде но в България всичко е оставено на произвол, не са само пътищата но там е най-опасно и се вижда най-много.

fallback