Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Бързият влак София - Варна дерайлира в района на гара Своге тази нощ.

При преминаване през стрелка от релсите е излязла част от първия вагон. Въпреки инцидента, не е имало предпоставки за риск за пътниците.

След като влакът не е могъл да продължи, пътниците са извозени с друга композиция до Мездра, след което са прекачени на друг влак, който в момента пътува към Варна. Очаква се да пристигне в крайната си дестинация с около три часа закъснение.

Няма пострадали пътници при инцидента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

До 19

преди 1 месец

Че то влакове няма. Какви катастрофи да има? Движат се влакове с по 2 вагона и по 1-2 души в купе. А колите колко са по пътищата? Денонощно стотици хиляди коли. Не може да сравняваш влаковете с автомобилите. Пътуването с БДЖ е много лош избор

19

Никой

преди 1 месец

Като пренасочваш движение с такова натоварване, трябва да поискаш комисия с външни експерти в областта да обследват състоянието и носимо способността на пътя за да гарантираш безопасността на движението. Само, че при нас важното е да се бият в гърдите, колко са велики как никой не може да им се противопостави да правят каквото си искат и така се издигат.

18

СПОРЕД МЕН,

преди 1 месец

Железниците си остават най-сигурния транспорт. През последните 10 години по пътищата на България са загинали околк 5500 души. Освен тях, тежко ранените са над 8500. За същия период, загиналите във влаковете се броят на пръсти.

fallback