Снимка: БГНЕС
fallback

Забранява се влизането с лодки и джетове в язовир "Жребчево" в неделя, 21 юли, съобщиха от Районна служба "Пожарна безопасност и защита на населението" (РСПБЗН)- Нова Загора.

В неделя се очаква два противопожарни самолета от Испания да зареждат вода за пожарогасене от язовира.

Влизането в язовира с лодки, джетове и други подобни, които биха предизвикали инцидент, се забранява, посочиха от пожарната служба.

Днес бе забранено влизането във водите на язовир "Копринка" с плавателни средства, както и практикуването на водни спортове. Ограничението бе въведено заради международните самолети, които използват водата от язовира за гасене на бушуващите у нас пожари.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Я па я..!

преди 1 месец

До Анонимен 15 Руските огромни самолети са ангажирани да гасят пожари на територията на Русия.Путин си го изпроси.

13

Анонимен

преди 1 месец

Горски пожар се гаси ефективно с много много вода.... а на това са способни само руските огромни самолети....е и тези европейските вършат някаква работа ... но като ги сравниш... ама русофобия цари тук, немаме очи да ги повикаме те да гасят....

12

Русия за

преди 1 месец

за 2 дена 2007 погаси 200 пожара в България. "6 тона вода, някаква шега ли е?" Как не се спомена за умишлените палежи, особено в защитени зони, каква е целта: фото, перки, мини, проучване злато, дърводобив? Не разбрахме, кои са приятелите ни, и кои враговете на България. Слава Севрюкова казва, че след десет години, когато България е тотално унищожена, около 2034, ще дойде читаво правителство, оглавено от жена.

fallback