Снимка: БГНЕС
fallback

Близо три километра е колоната от автомобили на граничен пункт "Кулата", съобщи БТА. За да преминат, изчакват както леки автомобили, така и товарни. Времето за преминаване през пункта е над час и половина.

През миналите почивни дни трафикът отново беше натоварен и преди обяд се образуваше колона от автомобили. Следобед беше спокойно и през пункта се преминаваше без изчакване.

Граничните власти призовават пътуващите да използват алтернативни пунктове на българо-гръцката граница, които са с по-ниска натовареност и позволяват по-бързо преминаване заради значително увеличения трафик през Граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) „Кулата“ и ГКПП „Маказа“ и големия брой румънски туристи, посочиха от Главната дирекция "Гранична полиция".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

63

Collossus

преди 1 месец

Актернативно има директни полети до Родос , поздрави от Родос , никскво лайнобетономорие !

62

до 57

преди 1 месец

Виж сега, с тая примиренческа философия си вреден за децата си, най-много. Ти си доволен на минимума от минимума. Искай повече, бори се, побеждавай, настоявай, търси правата си. На това научи децата си! А с багажника и доматите и морето /каквото и да е, само да не е българско/ ги правиш свое копие. Твоя си работа, но никое дете не заслужава и да гледа и да се учи от родителя си как да се гърчи, пък било то и заради едната Гърция.

61

до 29

преди 1 месец

И тук има опашки... ;-) Поради ежедневните верижни катастрофи, причинени от агресивни зелени еуглени (да ме извинят истинските), поради които често се затваря дори изцяло набеденото за "магистрала" шосе. Аз съм бургазлийка, но благородно завиждам на живеещите близо до летище София, имащи лесен достъп до истинската Гърция. Северна Гърция не ме влече, тъй като е вече донякъде копие на БГ, а и даже местното население си е общо взето нашенско... Там дори гръцки се говори само от стотина години.

fallback