Снимка: БГНЕС
fallback

Общ преглед

Село Воден, община Болярово, област Ямболска е в пламъци. Стотици хора и животни се евакуират без намесата на държавата, предаде БГНЕС.

Местните жители са в шок от трагедията, която ги сполетя. Огънят е обградил селото от три страни и те не знаят къде да потърсят спасение. Държавата тук я няма, нехае, коментират жителите на село Воден.

Горят няколко къщи. От случилото се нервите на някои от жителите не издържат и те плачат. Всеки е грабнал документи и лекарства, но няма кой да им помогне и да ги ориентира какво да правят и как да се спасят, а огънят превзема все нови и нови терени.

В селото няма ток, почти няма интернет, а мобилната връзка е толкова слаба, че местните, повечето от които възрастни и трудно подвижни хора, не могат да се свържат със своите близки в по-големите градове.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

306

Запознат

преди 1 месец

До Анонимен16В момента турски пожарникари помагат на нашите ! Стига си плюл комшията !

305

Анонимен

преди 1 месец

Анонимен 310. Очевидно е, че си 5Ra3, ама малко ум нямаш ли. Хората бягат, опитвайки се да спасят малко от имуществото си. Ако не друго БТР-и-те, можеха да им помогнат да изнесат малко повече. Дори само за това, но тези машини са в състояние да транспортират пръст и цистерни, доброволци...всичко. Дори да спасят хора, около Харманли отчаяни хора в момента търсят свои роднини в пламъците. Бok.лук!

304

НЯКОЙ

преди 1 месец

Тежка техника военна имаше, но вместо да мислят за България политиците я дариха на Украйна та на Путин да му е зле. България гори но политиците мислят за Украйна. Пистата в Граф Игнатиево е направиха не че скоро ще дойдат българските Ф-16, а за да дойдат тези на НАТО да си правят учение тук.

fallback