Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Новият влак с германски вагони, който ще пътува пред лятото от София до Бургас, пристигна на морската ж.п. гара само с 5 минути закъснение, за разлика от нощния, който закъсня с два часа.

Влакът се движеше без никакво изоставане и трябваше да спре на морската гара точно в 12:10 часа, но това стана в 12:15 часа. Влакът се движи по подбалканската линия, спира на седем гари и ще стига до морския град за по-малко от 6 часа. Подвижният състав е оборудван с климатични системи и контакти за зареждане на мобилни устройства.

„Изключително, комфортно пътуване, с климатик. В началото даже имаше оплакване, че е доста студено във вагоните и се наложи да повишим температурата, но следобед вече като тръгне обратно за София, навън ще е 30 градуса, тук хората ще се чувстват комфортно на хлад. Във всяка една тоалетна и вагон има германски ароматизатори. Тези ароматизатори бяха откраднати, веднага още като вагоните пристигнаха в депото”, заяви служебният министър на транспорта Георги Гвоздейков

„Климатиците бяха много силни в началото, малко измръзнахме, после беше добре, но като цяло беше по-добре от обичайното пътуване с влак”, сподели един от пътниците.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

36

Анонимен

преди 1 седмица

с цялото началство на борда и пак закъсня :() смятай като ги няма поне 2 часа закъснение :)))само и диоти :()

35

ужассссс.........

преди 1 седмица

Копаем, копаем дъното.....и няма край това дъно.....

34

Какъв

преди 1 седмица

Нов влак, бе ***!

fallback