Снимка: БГНЕС
fallback

Интензивен е трафикът на някои от граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) по границата с Румъния и Гърция, съобщиха от Главна дирекция „Гранична полиция“. Информацията е актуална към 6:00 часа.

По границата с Румъния трафикът е интензивен на ГКПП „Русе“ и „Видин“ на вход за леки автомобили, както и на пунктовете „Кардам“, „Оряхово“, „Никопол“ и „Дуранкулак“ на изход за товарни автомобили.

В главна дирекция „Гранична полиция“ е получена информация от румънските гранични власти, че се ограничава преминаването на товарни моторни превозни средства над 7,5 тона през съвместния българо-румънски граничен пункт „Дуранкулак“/„Вама Веке“ на 22 юни от 16:00 ч. до 20:00 ч., на 23-ти и 24 юни от 6:00 ч. до 22:00 ч. Ограниченията се въвеждат във връзка с обявяването на 24 юни за неработен ден и засиленото пътуване на румънски туристи.

Трафикът е интензивен на ГКПП „Кулата“ и „Маказа“ на вход за леки автомобили по границата с Гърция. През граничните пунктове „Маказа“, „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси.

По границата със Сърбия трафикът е нормален на всички гранични пунктове. На ГКПП „Калотина“ се извършват строително-монтажни дейности, които налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През празничните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване.

Трафикът е нормален на всички ГКПП по границата с Турция и Северна Македония.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Striker

преди 1 седмица

Охаа, ръгай се, Г а н ьо! 3 часа на 42 градуса на отиване и час на връщане за 18 часа ядене и пиене! Аз си седя на морето на север от Гьотеборг и е много зле:))) И чат пат на Варна - спокойно, салата и узо, а Га ня е на границата в консервата:)))

7

Анонимен

преди 1 седмица

Ахахаха, желая от сърце на всички псевдо предприемачи по нашето Черноморие догодина да няма какво да ядат, защото никой няма да Ви стъпи в тинята и да ви купува прескъпите ***!!!

6

Анонимен

преди 1 седмица

*** селяните, къде сте тръгвали , първия работен ден след отпуската *** на вратата.

fallback