Снимка: Facebook
fallback

Хотелиерът Радослав Русев за втори път се натъкна на находка между скалите до Тюленово.

Той намери втори дрон, след като през февруари също сигнализира за безпилотен летателен апарат на скалите край хотела му.

Oще по темата

Тогава Русев подал сигнал до тел. 112, за да каже, къде е видял дрон с монтирана на него бомба. По-късно апаратът бе взривен от сапьори от модулното формирование на Военноморските сили, които на свой ред предизвикаха сензация в интернет с облеклото си и факта, че един от тях падна във водата по време на мисията.

Стана ясно, че тогава безпилотната машина всъщност е украински дрон, производство на Киевската компания UKRJET.

"Откриването на безпилотни машинки от военния конфликт се пада на мен май. Отново до Тюленово. Нека споделянето започне сега", отбеляза Русев в профила си, като сподели и няколко кадъра на дрона, като го е забелязал днес, преди обед, на скалите между Тюленово и Камен бряг.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Нека позная

преди 3 месеца

Толупа е наблизо в некой хотел и това са дронове на Радев, изгубили се, докато са щъкали на автотърсене.

17

Хахаха

преди 3 месеца

Като ви разкатаем русията , ти да не си на фронта да трепеш руснаци бе , един българин плиткоумен се пробва и го върнаха в кутия с пръсната глАва

16

До анонимния

преди 3 месеца

Член 5 ти на нато е увиснал все пак това е 75 годишен член КПД то е на минимум , виж на ДеНиро и Пачино членовете действат на дърти години правятждеца

fallback