Снимка: БГНЕС
fallback

21-годишен младеж от Чирпан е загинал при катастрофата на 74-ия км на магистрала Тракия тази сутрин, съобщиха от МВР.

Инцидентът стана в платното в посока Бургас около 09:30 часа. Младият мъж е пътувал сам в колата си "Фолксваген", съобщи БНР.

Oще по темата

 
По всяка вероятност той е изгубил контрол над возилото си, то е преминало през мантинелата, през оградата, отстрани на магистралата и се преобърнало.

Наложило се е аварийно-спасителния екип на пожарната да използва режещи инструменти, за да извади тялото на мъжа от силно деформирания автомобил.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Tенгри кан

преди 3 месеца

Книжка требе се зема на 25 години. Неккаъв 16 годишен пръдльо, още не пофанал мотика и права лопата и вече е на волана! Първом на къра, требе се изтипоса пръдльото, да покопа, да поплеви, да пообръща, може и да пооре с кон, магаре или бивол, абе въобще да го види земята и той да я усети;))) Това действа на съзнанието, човек възмъжава, защото усеща колко е преходен!

22

дядо

преди 3 месеца

Днешните младежи между 15 и 25 години са ЕДНИ ЗЕЛЕНИ краттунии! Хич ги няма! Ако леко почукаш по тиквата им, кънти на кухо!

21

Анонимен

преди 3 месеца

малко инфо преди 2 дни един такъв кееелеш направи отне предимството на всички на кръстовище с ляв завой и почти щеше да сгази пешеходците на пеш пътека На следвашия ден го видят в интернет завъртял се на един завой и си снимаше смачканата кола Така че си получават заслуженото

fallback