Снимка: Facebook
fallback

Дупка с размери приблизително 30 на 40 см. се отвори в българския участък на "Дунав мост" при Русе. Тя е на 100 метра от началото на моста в посока Румъния, съобщават от областната администрация в дунавския град.

Водачите на превозни средства трябва да шофират с ниска скорост и с повишено внимание в участъка. Причината за пропадането е остаряване на бетона на един от панелите, интензивният трафик, както и големите количества валежи през последните дни.

Поради пропадането през нощта седем автомобила са спукали гуми на мястото. Веднага след подаването на сигнал към директора на Областното пътно управление мястото е сигнализирано и оградено със знаци, които указват проблемния участък.

От Областното пътно управление вече са възложили извършването на ремонтни дейности на пътноподдържащата фирма, като първо предстои опасната дупка да бъде залята с бетон и подсилена с метални елементи, а след това ще бъде и асфалтирана.

Ремонтните дейности ще започнат в първия работен ден след празниците. Към момента времето за преминаване през съоръжението не е удължено заради аварията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

45

ВНИМАТЕЛНО

преди 1 месец

БРАВО БРЕ АМАН ОТ НЕГОДНИЦИ НА ВЛАСТ...Дупка 60 - 40 сантиметра се кърпи от двама работници за 1 ЧАС С ПО ЕДНА БИРА.. Асфалтирането следва след затягане на БЕТОНА !!! ЩЕЛИ ДАСЕ МОБИЛИЗИРАТ МАЙ Да я искърпят ЧАК СЛЕД ПРАЗНИЦИТЕ !! БРАВО БРЕ>>>

44

запознат

преди 1 месец

Важното е шопите да лапат таксата от мостта, а кой ще поддържа и ремонтира не е важно. Най-добре русенци да си платят ремонта, както платиха за парното на шопите - не виждам къде е проблема.

43

Пак фак нюз

преди 1 месец

100 метра преди ,, Дунав мост ", обаче заглавието трябва да е блиц.

fallback