Снимка: БГНЕС
fallback

Малка черноморска акула се появи на бургаския плаж. Морският обитател е забелязан пред едно от заведенията на Северния плаж.

Била е дълга около 90 см и веднага е била върната в морето.

"Клиенти всякакви", шегуват се от бургаското заведение, които не са се уплашили, тъй като знаят, че черноморските акули са безобидни.

Това потвърждават и опитни рибари. Според тях няма случай на нападнат човек от черноморска акула. Те се хранят предимно с раци и малки риби. Живеят на приблизително 40-50 метра от брега, но не е необичайно да го достигнат.

"Възможно е акулата да е преследвала риба. Била е много засилена и не е преценила, че е стигнала до брега", споделиха рибари пред БНТ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

Кукунела Снайпера

преди 1 месец

"Морският обитател е забелязан пред едно от заведенията на Северния плаж." След като видяла цените в заведението ,акулата се уплашила и затънала в пясъка от шок и ужасТ... За щастие се появила министпрънджата коЗарица ДинкОВЦъ и е спасила горкото животинче от удавяне,като го пуснала да тича в близката гора на свобода! Благородно и демократично дело,достойно за похвала! :)

32

Тая се е

преди 1 месец

Объркала нещо. Сигурно някой и е подшушнал, че има още небетонирана земя и е дошла да провери. Иначе чий ще го дири в това замърсено море?!

31

Като българските

преди 1 месец

шофьори! . . . Била е много засилена и не е преценила, че е стигнала . . . до дървото или стената и спирачките отказали!

fallback